Pionhemmet.se
Cartridge
0
Din skottkärra:
0 kr

Leverans

 

Allmänt:

Nu mottar vi beställningar för leverans till Trädgårdsmässan i Stockholm 22–25 mars utan fraktavgift ( http://www.nordiskatradgardar.se/ ). Vi packar färdigt plantorna du beställt, och du kan lätt hämta dom från vår monter C13:38 i mässhallen. Betalningen sker då plantorna hämtas på mässan.

I Finland levererar vi krukodlade pioner som är i tillväxt under hela säsongen. Tyvärr är det inte möjligt för oss att under växtsäsongen leverera plantor per post till Sverige så att de säkert kommer tryggt fram.

I juli börjar vi sälja krukodlade pioner som har påbörjat sin viloperiod, och är nerklippta för en trygg höstleverans.

Från vår trädgård i sydvästra Finland kan man under hela växtperioden hämta krukodlade pioner, vilka är mycket populära i Finland. Vår trädgård är som vackrast mellan 15.6. och 15.7.

Beställning:

Beställningar kan göras i vår nätbutik när som helst. Lägg de produkter du önskar köpa i varukorgen, och fyll till sist i dina fullständiga kontaktuppgifter. Betalningen sker då plantorna hämtas på mässan.

Lerveranstid:

Nu mottar vi endast beställningar för leverans till Trädgårdsmässan i Stockholm 22–25 mars utan fraktavgift.

Höstleveranser kan beställas från juli framåt. Leveranserna startar i början av oktober. Till södra delen av Sverige - och även annars om hösten är sen - kan leveranser äga rum också senare.

 

Garanti och reklamationer:

Eftersom vi är ett företag som specialiserat oss på pioner garanterar vi art- och sortäkthet, dvs. att du får precis de växter som du beställt. Om du misstänker att du fått fel sort trots allt eller annars inte är nöjd med försändelsen, vänligen kontakta oss per e-post så fort som möjligt.