Pionhemmet.se
Cartridge
0
Din skottkärra:
0 kr

Leverans

 

Allmänt:

I Finland levererar vi krukodlade pioner som är i tillväxt under hela säsongen. Tyvärr är det inte möjligt för oss att under växtsäsongen leverera plantor per post till Sverige så att de säkert kommer tryggt fram.

Beställning:

Beställningar kan göras i vår nätbutik när som helst. Lägg de produkter du önskar köpa i varukorgen, och fyll till sist i dina fullständiga kontaktuppgifter. 

Lerveranstid:

Leveranserna startar i början av september.  Leveranserna kan äga rum till nattfrost på hösten.

Leveranssätt:

Leveransen skickas som paket med PostNord till det ombud som är närmast den adress du angett, eller du kan välja en av de närmaste. Du aviseras per SMS eller e-post då paketet kan hämtas.

OBS! Telefonnumret anges i formatet +467, alternativt 00467 eller 07 + numret, sammanlagt 10 tecken, för att ankomstmeddelandet ska komma fram.  

OBS! PostNord kräver att kontaktuppgifterna ni angett vid er beställning stämmer.

Vi levererar våra krukodlade pioner i pappkartonger. I försändelsen medföljer planterings- och skötselanvisningar för pioner.

Leveranskostnader:

Till priset tillkommer förpacknings- och leveranskostnader 220 kr, oberoende av sändningens storlek. Beställningar över 2 000 kr levereras dock alltid fraktfritt.

Rabatt:

Beställningar över 4 000 kr får en volymrabatt på 5 % av slutsumman. Alla beställningar över 2 000 kr sänds dessutom fraktfritt.

Vi skickar fakturan till e-postadressen du angett 15.8. och därefter börjar leveranserna i början av september.

Märkning av växter:

Varje kruk har en etikett.

Garanti och reklamationer:

Eftersom vi är ett företag som specialiserat oss på pioner garanterar vi art- och sortäkthet, dvs. att du får precis de växter som du beställt. Om du misstänker att du fått fel sort trots allt eller annars inte är nöjd med försändelsen, vänligen kontakta oss per e-post så fort som möjligt.