Pionhemmet.se
Cartridge
0
Din skottkärra:
0 kr

Leverans

 

Allmänt:

I Finland levererar vi krukodlade pioner som är i tillväxt under hela säsongen. Tyvärr är det inte möjligt att leverera plantor till Sverige så att de säkert kommer tryggt fram.

Därför skickar vi endast barrotade pioner i oktober. 

Från vår trädgård i sydvästra Finland kan man under hela växtperioden hämta krukodlade pioner, vilka är mycket populära i Finland. Vår trädgård är som vackrast mellan 15.6. och 15.7.

Vi har planerat att nästa år delta i trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar 2018 där du ges möjlighet att också köpa krukodlade pioner.

Beställning:

Beställningar kan göras i vår nätbutik när som helst. Lägg de produkter du önskar köpa i varukorgen, och fyll till sist i dina fullständiga kontaktuppgifter.

Vi lägger till fler produkter under säsongen och du kan göra nya beställningar som vi kombinerar med dina tidigare beställningar.

 

Lerveranstid:

Leveranserna startar i början av oktober. Till södra delen av Sverige och även annars om hösten är sen kan leveranser äga rum också senare.

 

Leveranssätt:

Leveransen skickas som paket med PostNord till det ombud som är närmast den adress du angett, eller du kan välja en av de närmaste. Du aviseras per SMS eller e-post då paketet kan hämtas.

OBS! Telefonnumret anges i formatet +467, alternativt 00467 eller 07 + numret, sammanlagt 10 tecken, för att ankomstmeddelandet ska komma fram.  

OBS! PostNord kräver att kontaktuppgifterna ni angett vid er beställning stämmer.

Vi levererar våra pioner barrotade i rena pappkartonger. I försändelsen medföljer planterings- och skötselanvisningar för pioner.

 

Leveranskostnader:

Till priset tillkommer förpacknings- och leveranskostnader 220 kr, oberoende av sändningens storlek. Beställningar över 2 000 kr levereras dock alltid fraktfritt.

Vi skickar fakturan i slutet av september till e-postadressen du angett och därefter börjar leveranserna i oktober.

 

Märkning av växter:

Varje rotstock eller förpackningspåse har en etikett.

 

Rabatt:

Beställningar över 4 000 kr får en volymrabatt på 5 % av slutsumman. Alla beställningar över 2 000 kr sänds dessutom fraktfritt.

 

Garanti och reklamationer:

Eftersom vi är ett företag som specialiserat oss på pioner garanterar vi art- och sortäkthet, dvs. att du får precis de växter som du beställt. Om du misstänker att du fått fel sort trots allt eller annars inte är nöjd med försändelsen, vänligen kontakta oss per e-post så fort som möjligt.